Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Whyviolence | 22/07/2019

Scroll to top

Top

No Comments

Convocatòria: Càstings i audicions

Convocatòria: Càstings i audicions

QUÈ? Tres mesos de tallers de creació col·lectiva amb l’objectiu de produir un espectacle que tracti les causes de les violències quotidianes. Es tracta d’un muntatge que s’elabora a partir de tallers en els quals s’involucra a joves de Barcelona ciutat.

QUAN? Del 6 d’abril al 28 de juny de 2013

ON? Fàbrica de creació Fabra i Coats – Espai Jove Garcilaso. Barcelona.

QUI? Joves entre els 14 i 23 anys que resideixin a Barcelona ciutat i s’interessin per la creació musical, dansa urbana, arts escèniques i audiovisual.

COM? Es conformen quatre grups: Hip hop: Freestyle dance, Banda: creació musical , Vocal: Veu i composició, Escènic: Experimentació teatral. Inicialment els equips treballen per separat i després es reuneixen per assemblar les peces que cadascú ha creat donant peu a una obra conjunta. Dias i horaris dels tallers

PER QUÈ? Why violence? s’imagina com un laboratori de creació obert a la participació d’artistes joves des d’una perspectiva d’hibridació i multidisciplinarietat. Aspira a convertir-se en un lloc de referència que activi col·laboracions entorn dels conceptes de la no violència.

CÀSTINGS I AUDICIONS: Dissabte 6 d’abril de 2013, 17h. Fàbrica de Creació Fabra i Coats.  c/ Sant Adrià, 20. <M> Sant Andreu. Barcelona.

AUDICIONS MÚSICS (instruments): Dimarts 9 d’abril de 2013, 19h. Espai Jove Garcilaso. c/Garcilaso,103. <M> Sagrera. Barcelona.

El dia 6 d’abril es realitzarà el càsting per a ballarins/es, actors/ius i cantants. El 9 d’abril serà una audició en estudi exclusiva per a instrumentistes. Es disposarà de bateria, piano, equip de baix, guitarra i micròfons.

INSCRIPCIONS: Per inscriure’t ens has d’enviar un mail a través d’aquest formulari de contacte.

 

Nota: No es necessita portar gens preparat per a l’audició o el càsting encara que si tens alguna cosa que mostrar estarem encantats de veure-ho. Músics portar l’instrument.

 *Activitat gratuïta i no remunerada.

Enviar un comentari