Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Whyviolence | 22/09/2023

Scroll to top

Top

1r Premi Why Violence?

Obrim la convocatòria del 1r Premi Why Violence?, adreçat a persones de qualsevol edat a Barcelona que vulguin compartir en foto, vídeo o text idees creatives per a millorar la convivència en temps de Covid. Participa entre el 25 de maig i el 25 de juny pujant les teves propostes a Instagram, Twitter i/o Facebook amb l’etiqueta #PremiWhyViolence. Lliurarem 3 premis de 100 euros en consum cultural local. I tu, que estàs fent per a donar suport a les altres?

Descarga les bases

Des de fa cinc anys, el projecte Why Violence? desenvolupa propostes culturals i educatives per a sensibilitzar a joves de Barcelona sobre les microviolències. Ara que estem vivint uns temps excepcionals que han afectat la nostra vida quotidiana i la nostra manera de relacionar-nos, creiem que és important crear propostes col·lectives per a l’intercanvi d’experiències, consells i idees que ens ajudin a cuidar la convivència amb la família i la comunitat.

Mira la notícia al web de l’Ajuntament de Barcelona

Bases

Si vius a Barcelona, podràs participar en el premi amb fins a tres idees creatives en qualsevol dels següents formats: foto + text, vídeo o text (microrelat, poema).  

Ens imaginem que en aquests formats es poden explicar moltes experiències, idees o reflexions que ens ajudin a mantenir relacions saludables amb les altres i, per tant, una bona convivència. Per exemple, un vídeo que mostri les rutines diàries que segueixes per sentir-te bé, una foto amb un text curt que expliqui com us repartiu la feina a casa per ser un equip, un microrelat en el qual narris el que estàs fent per donar suport als teus veïns i veïnes, o per a ajudar a un amic o amiga que se sent sola, i per què no un poema que has escrit a qui trobes a faltar. Hi ha moltes possibilitats, inspira’t i sigues creativa!