Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Whyviolence | 22/09/2023

Scroll to top

Top

No Comments

Reportatge a BTV >Veure

| On 23, febr. 2014

BTV

A través de la música, el ball, el teatre i l’audiovisual, la iniciativa ‘Why violence?’ vol combatre els petits conflictes violents als quals s’enfronten els joves de 14 a 21 anys al carrer. Aquest dissabte s’ha fet una mostra dels treballs realitzats durant els últims tres mesos per 50 joves de la ciutat.

‘Why violence?’ és una campanya impulsada pel col·lectiu Connectats amb el suport de l’Àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona. Els tallers per a joves es realitzen setmanalment a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i a l’Espai Jove Garcilaso. Durant tres mesos, una cinquantena de joves d’entre 14 i 21 anys han compartit experiències a través del hip-hop, la música, el teatre i el cant gràcies a aquesta campanya, que té com a lema: “Per què la violència?”

L’objectiu d’aquest projecte és esbrinar les causes de petits conflictes violents del dia a dia i intentar evitar-los. La campanya va destinada als districtes del front del Besòs: Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris. Fins al moment, hi han participat un total de 50 joves, però el col·lectiu preveu un augment de la participació a la segona fase de la campanya, que s’inciarà el proper setembre.

Reportatge realitzat per: A. Rodoreda / S. López

Enviar un comentari